11/4/07

EUiA CONVOCARÀ UN ‘REFERÈNDUM’ REPUBLICÀ PER COMMEMORAR LA PROCLAMACIÓ DE LA IIa REPÚBLICA

Alternativa Jove- Joves d’EUiA participaran a l’acte central a la Rambla de Barcelona amb la distribució de la bandera Republicana

Esquerra Unida i Alternativa celebrarà el 76è aniversari de la proclamació de la IIa República amb un ‘referèndum’ a la Rambla de Barcelona el pròxim 14 d’abril. El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha explicat que “EUiA i Alternativa Joves-Joves d’EUiA convocaran una consulta popular simbòlica per tal que la ciutadania tingui l’opció de decidir si vol mantenir el sistema polític actual, monarquia parlamentària, o prefereix un sistema més democràtic i lliure com la República”.

Miralles ha manifestat que “per EUiA la commemoració del 76è aniversari de la proclamació de la IIa República no es queda en el record i el reconeixement, sinó que va més enllà”. Segons el coordinador general d’EUiA “cal recuperar aquella experiència de llibertat que va ser la IIa República, tot fent que no s’oblidi que un cop feixista va posar fi a la llibertat de persones i pobles”.

EUiA i Alternativa Jove-Joves d’EUiA també preparen tot un seguit d’activitats arreu del territori a més de la distribució de la bandera republicana a les seus nacional i territorials.

No hay comentarios: